Callcenter +46 (0) 770 - 790 700

Bokning och betalning

Bokning och betalning

Bokning
För att boka en biljett på vårt linjenät kan du använda dig av vår bokning här på vår hemsida eller kontakta vårt Callcenter på +46 (0) 770 – 790 700.

Biljett
Hos oss flyger du biljettlöst. Kom ihåg att medha giltig legitimation (gäller ej barn under 12 år som reser själva eller i målsmans sällskap).

Bekräftelse
Din bokningsbekräftelse samt kvitto kommer till den e-postadress som du angav vid bokningstillfället.

Anslutande flygning
Då vi i nuläget inte samarbetar med något annat flygbolag innebär det att man ej kan boka en genomgående biljett med annat flygbolag tillsammans med sin biljett hos Amapola.nu. Vi flyger point-to-point, vilket betyder att om ni önskar flyga vidare från Arlanda med annat flygbolag så måste ni hämta ut eventuellt incheckat bagage och checka in på nytt på Arlanda.

Resevillkor Vår hemsida är ständigt under utveckling. Vi gör vårt bästa för att den skall motsvara dina förväntningar som resenär men vi kan inte ansvara för eventuella felaktigheter i avgångstid, biljettpris etc. som inte orsakats genom grov vårdslöshet eller uppsåt från vår sida. Felaktigheter kan förekomma.
Om Onlinebokning För att boka biljett på vår bokningsportal krävs det att du är fyllda 18 år. Följande typer av biljetter kan ej bokas på portalen: Ensamåkande barn (5–11 år) utan sällskap av vuxen resenär. Grupper över 9 personer – För specialarrangemang kontaktar ni vårt Callcenter på +46 (0) 770 – 790 700 callcenter@amapola.nu
Betalning Din flygbiljett kan betalas med kredit-/betalkort och betalningen sker i samband med bokningstillfället.
Vi accepterar följande kreditkort/betalkort: Eurocard (EC), Mastercard (CA), VISA (VI).
OBS! Samtliga VISA-kort som är utställda av Nordea måste aktiveras för att kunna användas för handel på nätet. Innan denna aktivering är gjord kan inga online-bokningar genomföras med kortet som betalningssätt. Kontakta Nordea för ytterligare information.
Biljett Vid bokningstillfället erhåller du en bokningsbekräftelse till den e-mail adress du angivit. Detta gäller som resebevis då vi på vi flyger biljettlöst. Du skall dock alltid kunna uppvisa giltig identitetshandling. Passagerare utan giltig handling kan komma att nekas resa.
Skatter och avgifter En flygbiljett belastas med skatter och avgifter. Inrikesbiljetter är momspliktiga med 6 %. Vi har valt att inkludera samtliga skatter och avgifter i våra priser.
Återbetalning av biljett I de fall du som resenär har rätt till återbetalning av biljett skall kreditering ske enligt följande: 7 arbetsdagar för kreditkort och 15 dagar för fakturabetalda biljetter. Har betalning skett med kreditkort debiteras det en avbokningsavgift på 75.00 SEK.
Rätt att neka transport Vi förbehåller oss rätten att neka passagerare samt bagage ombordstigning. Passagerare som p.g.a. hälsotillstånd eller uppförande kan vara till skada för sig själv eller sina medresenärer kan nekas transport. Detta gäller även föremål som kan användas som tillhygge eller inte är lämpliga att föra ombord.
Definition: Gruppbokning avser 10 personer eller fler som reser tillsammans.
Bokning: Förfrågan sker via callcenter@amapola.nu eller telefon +47 (0)770-790 700. Biljettregler: Biljettering sker 30 dagar innan avresa. Faktura för bokningen skall vara betalad senast 30 dagar innan avresa. Avbokning av resan skall ske senast 31 dagar innan avresa.
Namnändring: Namnändring kan göras utan kostnad fram till 6 timmar innan avresa.
Bagage: 23 kg incheckat bagage samt 5 kg handbagage som inte får överstiger måtten L45xB20xH35. Linjer som opereras med flyglpanstypen Jetstream 32 ingår 20 kg incheckat bagage samt 5 kg handbagage som inte överstiger måtten L45xB20xH35 cm. .

För att svara upp till våra resenärers behov av ett effektivt resande erbjuder vi pendlarbiljetter i form av buntar. Minsta inköpsvolym är 10 stycken enkelbiljetter. Biljetterna fungerar på följande sätt:
Biljetterna är ej personbundna, samtliga i företaget kan nyttja dessa biljetter.
Biljetterna är fullt ombokningsbara och återbetalningsbara fram till en timme innan avgång.
Giltighetstiden är 13 månader från det att bunten har ställts ut.
Det utgår ingen bokningsavgift vid bokning samt utställande av biljett, även om ni nyttjar vårt Callcenter för bokning.
Priser på våra pendlarbiljetter: kontakta vårt Callcenter +46 (0)770 790 700 eller maila tillcallcenter@amapola.nu.